6 manieren om je huis gezellig te maken voor de herfst

Een ding dat ik graag in mijn huis doe, is het beddengoed voor elk seizoen opnieuw instellen. Voor de herfst verwissel ik graag al mijn roze en blauwe kussens voor rijke roest en speelse plaids en begin ik de ruimte gezelliger te maken met donkere kleuren en texturen. Ik koop altijd stevige seizoensartikelen die traditioneel en aanpasbaar genoeg zijn om mee te nemen naar het volgende jaar. Sommige van deze kussenslopen verschijnen zelfs in de kersttijd, en daarom vind ik het niet erg om er een paar extra dollars aan uit te geven. Voor het grootste deel is dit een betaalbare manier om je huis gezellig te maken voor de herfst.

Hoe maak je je huis gezellig voor de herfst?

1. Verander uw kussenslopen voor het seizoen . Wij benadruk het kopen van kussenslopen en geen kussens met kusseninzetstukken. Op deze manier blijft u niet achter met een overvloed aan kussens buiten het seizoen die 3/4 van het jaar in een linnenkast worden gestopt.


2. Steek wat kaarsen aan en zorg ervoor dat ze herfstgeurend zijn.
De meeste van onze ervaringen worden getriggerd door ons reukvermogen, dus nodig Herfst uit in je huis met geurkaarsen die ruiken naar warme kookkruiden. CandleFish- kaarsen zijn zeer geliefd omdat ze allemaal een specifieke geurfocus hebben en met de juiste kaarsverzorging gaan deze kaarsen bijna 60 uur mee.


3. Zet wat seizoenssnoepjes op je salontafel.
Vervang het koffietafelboek door wat seizoensgebonden en lokale chocolaatjes. Een favoriete snoepgoed is La Fete Chocolate,  niet alleen zijn de doosjes prachtig, maar het zijn ook niet overdreven zoete chocolaatjes en ze hebben unieke vullingen, zoals marsepein en hazelnootcrème.


4. Verfraai uw stoelen en banken met gezellige plaids.
Zodra je al je kussenslopen hebt vervangen, kun je je banken opstapelen met een heleboel plaids en kussens. Ongeveer 5 kussens op de bank is zeer gewenst en twee dekens om warm te blijven met de aanval van koelere temperaturen.


5. Voeg wat kunst toe met rijke herfstkleuren. 
Het is een leuke touch om je kunst te veranderen in iets meer herfstkleurig. Veel mensen zijn dol op de abstracte kunstwerken die te vinden zijn in de Gregg Irby Gallery in onze shop. Deze stukken die hier te zien zijn, zijn van Holly Addi.


6. Laat de pompoenen en herfstbloemen maar komen. 
Als het op herfstdecoratie aankomt, kun je NOOIT teveel pompoenen hebben! Een bloemstuk met rijke herfstkleuren op tafel is altijd aantrekkelijk, er is iets aan de frisheid van bloemen die een ruimte echt opvrolijken. Als u eentje heeft, versier uw open haard met een stel erfstukpompoenen en uw schoorsteenmantel met enkele herfstbloemen.

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required